Nyt om børn

Marts 2021

I Nyt om børn kan du bl.a. læse om Ankestyrelsens undersøgelse om inddragelse af børn og unge ved valg af indsats og opfølgning og høre nyeste afsnit i vores podcastserie. Læs også om Ankestyrelsens nye talportal, og så kan du holde dig ajour med nye principmeddelelser samt kurser og webinarer på området. God fornøjelse.

Januar 2021

I årets første nummer af Nyt om børn kan du bl.a. læse om Vestre Landsrets dom om børn og unge-udvalgets kompetence i overgrebssager og om Ankestyrelsens tre nye strategiske fokusområder. Og så kan du nu tilmelde dig vores mange kurser i 2021. Her i nyhedsbrevet får du et lille udpluk.

November 2020

I Nyt om børn kan du bl.a. læse om vores afdækning af adoptionsformidlingen fra Chile, om en ny undersøgelse om anbringelser uden samtykke af børn og unge med funktionsnedsættelse og om nye principmeddelelser. Og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser og webinarer inden for området.

September 2020

I Nyt om børn kan du denne gang læse om Børnesagsbarometret 2020, som giver et indblik i kommunernes sagsbehandling på børneområdet, høre nyeste afsnit i vores podcastserie Ankestyrelsen undersøger, som handler om samarbejdet mellem kommuner og forældre til børn eller unge med handicap. Og så kan du holde dig ajour med nye principmeddelelser samt kurser og webinarer. God fornøjelse.

Juli 2020

I 'Nyt om børn' får du senest nyt fra og om børneområdet. Du kan bl.a. læse en ny undersøgelse om samarbejdet mellem kommuner og forældre til børn og unge med handicap, og om muligheden for at et barn kan flytte til godkendte adoptanter allerede, når Ankestyrelsen har truffet afgørelse om bortadoption uden samtykke. Og så holder vi dig opdateret på aktuelle kurser og dialogmøder på området. God fornøjelse!

Handlinger tilknyttet webside

Sidst opdateret 16.03.2021

Sidst opdateret 16.03.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring