Gå til indhold

Nyt om børn

September 2021

I Nyt om børn for september kan du bl.a. læse en artikel om, hvordan Ankestyrelsen behandler sager om bekymringer for børn og unge. Ankestyrelsen har lanceret en digital fuldmagtsløsning, og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser i efteråret. God fornøjelse.

Juli 2021

I Nyt om børn for juli måned kan du bl.a. læse om Børnesagsbarometret for 2021 og om en ny undersøgelse af forskellige tilgange til anbringelsesområdet i de nordiske lande. Du får også nyt om aktuelle kurser på området. God fornøjelse og god sommer.

Maj 2021

I Nyt om børn for maj kan du bl.a. læse, at Ankestyrelsen ændrer praksis i forhold til indstillinger til børn og unge-udvalg og om nye regler på børneområdet. Vi har offentliggjort en række nye undersøgelser og principmeddelelser, og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser på området. God fornøjelse.

Marts 2021

I Nyt om børn kan du bl.a. læse om Ankestyrelsens undersøgelse om inddragelse af børn og unge ved valg af indsats og opfølgning og høre nyeste afsnit i vores podcastserie. Læs også om Ankestyrelsens nye talportal, og så kan du holde dig ajour med nye principmeddelelser samt kurser og webinarer på området. God fornøjelse.

Januar 2021

I årets første nummer af Nyt om børn kan du bl.a. læse om Vestre Landsrets dom om børn og unge-udvalgets kompetence i overgrebssager og om Ankestyrelsens tre nye strategiske fokusområder. Og så kan du nu tilmelde dig vores mange kurser i 2021. Her i nyhedsbrevet får du et lille udpluk.

November 2020

I Nyt om børn kan du bl.a. læse om vores afdækning af adoptionsformidlingen fra Chile, om en ny undersøgelse om anbringelser uden samtykke af børn og unge med funktionsnedsættelse og om nye principmeddelelser. Og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser og webinarer inden for området.

September 2020

I Nyt om børn kan du denne gang læse om Børnesagsbarometret 2020, som giver et indblik i kommunernes sagsbehandling på børneområdet, høre nyeste afsnit i vores podcastserie Ankestyrelsen undersøger, som handler om samarbejdet mellem kommuner og forældre til børn eller unge med handicap. Og så kan du holde dig ajour med nye principmeddelelser samt kurser og webinarer. God fornøjelse.

Juli 2020

I 'Nyt om børn' får du senest nyt fra og om børneområdet. Du kan bl.a. læse en ny undersøgelse om samarbejdet mellem kommuner og forældre til børn og unge med handicap, og om muligheden for at et barn kan flytte til godkendte adoptanter allerede, når Ankestyrelsen har truffet afgørelse om bortadoption uden samtykke. Og så holder vi dig opdateret på aktuelle kurser og dialogmøder på området. God fornøjelse!

Sidst opdateret 09.09.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring