Nyt om beskæftigelse

Marts 2021

I dette nummer af Nyt om beskæftigelse kan du bl.a. læse om Ankestyrelsens nye talportal, som skal sikre bedre formidling af data og statistik om vores afgørelser. Vi har offentliggjort en ny undersøgelse, som viser kommunernes praksis for fastsættelse af arbejdsevnen ved første fleksjob. Og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser og webinarer inden for området. God fornøjelse.

Januar 2021

I årets første nummer af Nyt om beskæftigelse kan du bl.a. læse, at Ankestyrelsen ændrer praksis i forhold til dokumentation af opholdskravet i uddannelses- og kontanthjælpssager, se de nyeste principmeddelelser og blive klogere på Ankestyrelsens tre strategiske fokusområder. Og så har vi åbnet op for tilmeldinger til vores kurser i 2021.

November 2020

I Nyt om beskæftigelse kan du bl.a. læse, at Ankestyrelsen ændrer praksis om udmåling af personlig assistance, når ansøgeren arbejder over 37 timer om ugen. Vi har offentliggjort en række nye principmeddelelser, og så kan du holde dig opdateret om aktuelle kurser og webinarer inden for området.

September 2020

I Nyt om beskæftigelse kan du læse om Ankestyrelsens evaluering af det sociale frikort. Vi har udsendt tre nye principmeddelelser om bl.a. revalidering og sygedagpenge, og så udbyder vi en lang række kurser på området. God fornøjelse.

Juli 2020

I 'Nyt om beskæftigelse' får du seneste nyt fra og om beskæftigelsesområdet. Du kan bl.a. læse en artikel om forældres mulighed for at få forlænget deres ret til orlov efter barselsloven, når barnet er indlagt på hospitalet, og så har vi udsendt tre nye principmeddelelser. Og så holder vi dig ajour med kurser og dialogmøder om emner inden for beskæftigelsesområdet. God fornøjelse.

Handlinger tilknyttet webside

Sidst opdateret 16.03.2021

Sidst opdateret 16.03.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring