Nyt om arbejdsskade

Marts 2021

I Nyt om arbejdsskade får du seneste nyt på arbejdsskadeområdet. Vi udbyder en lang række kurser og webinarer samt længerevarende læringsforløb, som du her kan læse mere om. God fornøjelse.

Januar 2021

I årets første nummer af Nyt om arbejdsskade kan du bl.a. læse om, at det bliver enklere at få anerkendt en ulykke som en arbejdsskade. Du får de nyeste principmeddelelser, og så har du nu mulighed for at tilmelde dig en lang række kurser inden for arbejdsskadeområdet.

November 2020

I Nyt om arbejdsskade kan du bl.a. læse om mulighed for genoptagelse af visse sager om posttraumatisk belastningsreaktion og få svar på, om man er omfattet af arbejdsskadeloven under en rygepause. Derudover kan du holde dig opdateret om nye kurser og webinarer.

September 2020

I denne udgave af Nyt om arbejdsskade kan du læse, at Ankestyrelsen ikke anker landsretsdom om anerkendelse af en veterans PTSD-lidelse som en erhvervssygdom samt ny principmeddelelse om bl.a. støjbetinget hørenedsættelse. Derudover kan du holde dig opdateret om nye kurser og webinarer. God fornøjelse.

August 2020

I denne udgave af 'Nyt om arbejdsskade' får du seneste nyt om arbejdsskadeområde. Du kan bl.a. læse en artikel om, at vi selv fører retssager på arbejdsskadeområdet, og om hvordan vi løbende arbejder med kvaliteten af vores sagsbehandling i arbejdsskadesager. Vi har udsendt to nye principmeddelelser, og så udbyder vi en lang række kurser på området. God fornøjelse.

Handlinger tilknyttet webside

Sidst opdateret 16.03.2021

Sidst opdateret 16.03.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring