Gå til indhold

Juni 2023

I Nyt om Arbejdsskade for juni får du et overblik over, hvad vores fagkontorer for Arbejdsskade har arbejdet med i den sidste tid. Fx har vi for nylig afholdt årsmøde-webinar, hvor vi for første gang fremlagde statistik og data om arbejdsskadesager. Ankechef Michael Holmer opsummerer i en kommentar de væsentligste pointer fra webinaret. I nyhedsbrevet kan du også læse en artikel om de nyeste tal på arbejdsskadesager.

Ankechefens kommentar

På arbejdsskadeområdet er vi ligesom resten af Ankestyrelsen optagede af, at vi hele tiden følger med samfundsudviklingen og lytter til de ønsker og forventninger, som omverdenen adresserer. I kommentaren kan du læse mere om nogle af de områder, vi har fokus på og konkrete tiltag, vi har sat i søen.

Læs hele ankechef Michael Holmers kommentar

Nye tal om arbejdsskadesager: Tilskadekomne klager i de fleste sager, men klager fra forsikringsselskaber fører oftest til omgørelse

Ankestyrelsen har for nylig holdt et årsmøde-webinar på arbejdsskadeområdet, hvor vi for første gang delte statistikker om, hvem der klager i en arbejdsskadesag, og hvad resultatet af klagesagen er. Det kan du læse nærmere om her.
Læs hele artiklen: Nye tal om arbejdsskadesager: Tilskadekomne klager i de fleste sager, men klager fra forsikringsselskaber fører oftest til omgørelse.

Læs hele artiklen

Sidst opdateret 07.07.2023

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring