Gå til indhold

Artikel: Invitation til åbne dialogmøder på det specialiserede socialområde

Åbne dialogmøder på det specialiserede socialområde for kommunale faglige mellemledere og tovholdere - tilmeldingsfristen er den 5. april 2019.

Af ankechef Cathrine Due Billing

Denne artikel er en del af nyhedsbrevet Nyt fra Ankestyrelsen nummer 1, 2019. Bemærk, at vi ikke opdaterer indholdet efter februar 2019.

I Ankestyrelsen arbejder vi løbende på at styrke vores praksiskoordinerende virksomhed. Som en del af det holder vi åbne dialogmøder i 2. og 4. kvartal på det specialiserede socialområde. Dialogmøderne er målrettet faglige mellemledere og tovholdere fra kommunerne.

Møderne skal give en åben og uformel dialog om kommunernes aktuelle problemer i sagsbehandlingen på voksen- og børnehandicapområdet. Det skulle også gerne give os input til vores arbejde med at koordinere praksis, herunder til nye principafgørelser.

Praktisk

Vi holder møderne i Ankestyrelsens lokaler.  Vi holder det første dialogmøde i Teglholmsgade, København den 21. maj 2019.

Det andet er den 3. juni 2019 på Nytorv i Aalborg.

Begge dialogmøder varer fra klokken 10 til 14.

Der er højst plads til 30 personer per dialogmøde, og derfor er udgangspunktet, at der kun kan deltage en person per kommune. Inden møderne bliver deltagerne bedt om at bidrage med emner til en dagsorden.

Frist for tilmelding til dialogmøderne i 2. kvartal er den 5. april 2019.

Flere dialogmøder

Vi har ikke planlagt tid og sted for dialogmøderne i 4. kvartal. Når det sker, kan du se det her på hjemmesiden på siderne om dialogmøder. Her skriver vi også om møder på andre af Ankestyrelsens sagsområder.

Dialogmøder

Tilmelding til åbne dialogmøder i 2. kvartal for professionelle

Send en mail til kursus-ast@ast.dk, og skriv ”Tilmelding til åbent dialogmøde den xx.xx. 2019” i emnefeltet

Skriv din stillingsbetegnelse/titel og direkte telefonnummer

Du må også gerne skrive, hvis du allerede har emner og problemstillinger, som du gerne vil have taget op på dialogmødet.   

Sidst opdateret 16.03.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring