Gå til indhold

Faglige Temadage

Deltag i faglige temadage og få styrket fokus på lovgivningen på handicapområdet og de tilhørende problemstillinger.

Ankestyrelsen afholder en række kompetencegivende faglige temadage målrettet dig, der som sagsbehandler eller faglig leder ønsker at få styrket fokus på lovgivningen på handicapområdet.
De faglige temadage har fokus på lovgivningen på handicapområdet og de tilhørende problemstillinger, der kan opstå, når du behandler en sag. Alle landets kommuner kan deltage på temadagene.

Temadagenes indhold bliver tilrettelagt med afsæt i resultater fra de andre retssikkerhedsinitiativer på handicapområdet, og med det formål, at du som deltager får styrket dine juridiske kompetencer inden for den sociale lovgivning.

Tilmeldingen er åben

Dagene er målrettet sagsbehandlere og fagligere ledere, det er gratis at deltage, og du kan nu tilmelde dig på dette link: https://www.conferencemanager.dk/fagligetemadage

I linket finder du alt om de tre forskellige arrangementer:

  • Mandag den 30. september temadag fra kl. 9-17 om børnehandicapområdet
  • Tirsdag den 1. oktober temadag fra kl. 9-17 om voksenhandicapområdet
  • Mandag den 30. september eksklusivt aftenarrangement fra kl. 19-21 for faglige ledere om ”Fælles ansvar for den gode overgang fra ung til voksen”

Praktisk om tilmelding

Inden du tilmelder dig, skal du være opmærksom på, at alle kommuner har 10 reserverede pladser til temadagenes dagsarrangementer. Der er reserveret 5 pladser til temadagen om børnehandicapområdet og 5 pladser til temadagen om voksenhandicapområdet. Pladserne er reserveret frem til den 20. maj. Herefter vil ubenyttede pladser blive frigivet, så andre kommuner kan tilmelde ekstra medarbejdere.

Alle kommuner har mulighed for at sende 1 faglig leder fra børnehandicapområdet og 1 faglig leder fra voksenhandicapområdet til aftenarrangementet den 30. september.

Den endelige frist for tilmelding til alle arrangementerne er den 12. juli 2024, men sørg gerne for at få fat i en plads hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til temadagene, kan du kontakte Ankestyrelsen på tlf. 33411200 eller sende en mail til ast@ast.dk.

Her kan du læse vores invitation til kommunerne

Her kan du læse en handicaptilgængelig version af invitationen til kommunerne

Her kan du læse vores "save the date" invitation til sagsbehandlere og ledere om at sætte kryds i kalenderen. 

Her kan du læse en handicaptilgængelig version af invitationen

Siden opdateres løbende.

Sidst opdateret 27.03.2024

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring