Gå til indhold

Artikel: Ankestyrelsen – nu med kursussekretariat

Den 10. juni 2015 er vi gået i luften med fagkurser til kommuner, vores øvrige samarbejdspartnere og andre interessenter.

Af specialkonsulent Karin Dahlgaard

Denne artikel er en del af nyhedsbrevet Nyt fra Ankestyrelsen nr. 4, juni 2015.

Nu tilbyder Ankestyrelsen også faglige kurser med deltagerbetaling. Det gør vi som et supplement til vores andre tilbud, og det har længe været et ønske fra vores mange samarbejdspartnere.

Undervisning med mange eksempler

Ankestyrelsen vil med de faglige kurser fokusere på behandlingen af sager på et bestemt sagsområde. I undervisningen arbejder vi meget med eksempler, hvor deltagerne skal finde løsninger på konkrete faglige problemstillinger. Det er nemlig vores erfaring, at klassisk undervisning kombineret med case arbejde giver det største udbytte for deltagerne. Det handler om, at de har brugbar viden at tage med tilbage, viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde.  

Stor interesse

Der gik ikke mere end et par minutter fra offentliggørelsen af nyheden til de første tilmeldinger tikkede ind. Vi har i Kursussekretariatet haft meget travlt med at følge op på tilmeldingerne, tale i telefon med de mange interesserede og lægge planer med de mange jurister, der skal ud og undervise i efteråret. Allerede efter en uge er alt optaget på flere hold inden for beskæftigelse.

Planlægger de næste kurser

De kurser, der er udbudt her i efteråret er målrettet kommunerne. Vi er i fuld gang med at planlægge de fremtidige kurser. Kursuskataloget for 2016 vil også indeholde tilbud til vores øvrige interessenter. Det kan for eksempel være fagforeninger, andre private organisationer, advokater m.v. Målgruppen er dog ikke fast endnu.

Fra 2016 vil vi desuden kunne tilbyde skræddersyede kurser efter et bestemt behov hos for eksempel fagforeninger m.v. eller kommuner.       

Den sædvanlige vejledning fortsætter

Ankestyrelsen fortsætter ganske uændret med de øvrige indsatser med vejledning til underinstanserne.

Læs mere om Ankestyrelsens faglige kurser.

Sidst opdateret 17.11.2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring