Gå til indhold

Ankestyrelsen afholder igen børnemøder med fysisk deltagelse

Fra og med mandag den 4. maj 2020 afgør vi igen klagesager om tvangsmæssige foranstaltninger for børn og unge, underretningssager og sager om adoption uden samtykke ved fysiske møder, hvor parterne har mulighed for at deltage og komme med deres synspunkter. Møderne bliver afholdt i Ankestyrelsens lokaler.

Vi holder altså ikke længere disse møder som telefonmøder. Det sker som led i den gradvise åbning af Danmark og partiernes aftale om hjælp til sårbare og udsatte grupper.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer nøje for at begrænse risikoen for smittespredning, når vi holder møderne. Det vil sige, at der vil være sprittet af,  være god plads i mødelokalet, god udluftning og håndsprit tilgængeligt.

Der er ingen ændringer i forhold til Ankestyrelsens øvrige opgaver.  Vi er fortsat lukket, og styrelsens medarbejdere arbejder fortsat hjemmefra. Det betyder også, at andre ankemøder og nævnsmøder fortsat afholdes på anden vis end ved fysisk fremmøde, fx som telefon- eller videomøde. 

Har du spørgsmål til, hvordan møderne afholdes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 41 12 00.

Se pressemeddelelse på Social-og indenrigsministeriets hjemmeside

Sidst opdateret 10.03.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring