Gå til indhold

Indblik i Ankestyrelsens arbejde i 2015

Ankestyrelsens årsredegørelse 2015 til Det Rådgivende Praksisudvalg er netop udkommet. Redegørelsen giver et overblik over styrelsens arbejde på det kommunale beskæftigelses – og socialområde samt dele af børneområdet – både i tal og med eksempler.

Skal en ung udviklingshæmmet have førtidspension? Og kan fars nye hustru få samvær med hans anbragte barn? Det er eksempler på de spørgsmål, som Ankestyrelsen har behandlet principielt i 2015, og som du kan læse mere om i redegørelsen til Det Rådgivende Praksisudvalg. Redegørelsen indeholder også en samlet oversigt over årets principafgørelser.

Det er anden gang, at Ankestyrelsen kommer med en redegørelse til Det Rådgivende Praksisudvalg.

Det Rådgivende Praksisudvalg

Udvalget bidrager blandt andet til at udvikle og tilpasse vores koordinering af praksis. Det rådgiver også, når vi udvælger emner til praksisundersøgelser.

Læs mere om Det Rådgivende Praksisudvalg

Årsredegørelsen 2015

I redegørelsen kan du også læse om vores arbejde med at nedbringe sagsbehandlingstiden. Og om en højesteretsdom, der fik os til at ændre praksis.

Vi fortæller om vores arbejde med at koordinere praksis og vejlede kommunerne. Redegørelsen har også en gennemgang af problemer i sagsbehandlingen på tværs af praksisundersøgelser i 2014 og 2015.

Og så var 2015 året, hvor vi begyndte at tilbyde betalingskurser.

Læs Ankestyrelsens årsredegørelse til Det Rådgivende Praksisudvalg for 2015

Sidst opdateret 17.11.2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring