Gå til indhold

AC Børnehjælp fortsætter formidling af adoptioner indtil videre

Ankestyrelsen har meddelt AC Børnehjælp, at organisationen kan fortsætte adoptionsformidling. Der er dog den begrænsning, at AC Børnehjælp ikke må tage mod nye ansøgere.

AC Børnehjælp kan fortsætte behandlingen af sager for dem, der allerede er tilmeldt organisationen. AC Børnehjælp må dog ikke modtage nye tilmeldinger. Det har Ankestyrelsens Familieretsafdeling meddelt AC Børnehjælp onsdag 5. februar 2014.

Beslutningen kommer efter et forløb, hvor Ankestyrelsens Familieretsafdeling 10. januar 2014 varslede AC Børnehjælp om en mulig suspension.

AC Børnehjælp svarede 22. januar 2014 Ankestyrelsen med en række forslag til, hvordan organisationen vil rette op. Ankestyrelsen har taget stilling til svaret og har nu besluttet at gennemføre en begrænsning, så AC Børnehjælp ikke må tage mod nye tilmeldinger.

Skal komme med ny plan

Ankestyrelsens Familieretsafdeling vil foretage et tæt tilsyn med AC Børnehjælp, der er blevet bedt om at komme med en ny plan for organisationens drift og udvikling.

Samtidig med beslutningen om at lade AC Børnehjælps virksomhed fortsætte med de nævnte begrænsninger har Ankestyrelsens Familieretsafdeling indstillet til Civilstyrelsen, at AC Børnehjælp kan få frigivet midler. De penge vil sikre AC Børnehjælp mulighed for at fortsætte behandlingen af de igangværende sager.

AC Børnehjælp har fået en frist til 20. februar 2014 til at indsende en revideret plan til Ankestyrelsens Familieretsafdeling.

Hele afgørelsen fra Ankestyrelsens Familieretsafdeling

Sidst opdateret 17.11.2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring