Gå til indhold

Task Forcen tilbyder kommunerne hjælp

Task Forcen på området udsatte børn og unge har nu åbent for tilmeldinger til temadage og længere analyse- og udviklingsforløb.

Temadage

Temadagene giver kommunerne inspiration til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Det handler blandt andet om at dele og udbrede den gode praksis.

På temadagen kan deltagerne blandt andet møde to kommuner, der har samarbejdet med Task Forcen og som deler erfaringer om, hvad en kommune kan gøre for at forbedre sagsbehandlingen.

Temadagene er den 16. september i København og den 17. september i Århus.

Forløb

De længere forløb er for kommuner, der vil have hjælp og inspiration til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen gennem kompetenceudvikling, sparring og viden.

Her analyserer Task Forcen, hvordan kommunen håndterer sagsbehandlingen på børne- og ungeområdet og tilbyder rådgivning, vejledning og kurser i et skræddersyet forløb.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober.

Task Forcen

Task Forcen rådgiver og støtter kommunerne i at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling på området for udsatte børn og unge.

Task Forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen. Den startede i 2012 med støtte fra satspuljemidlerne og blev senere styrket med overgrebspakken.

Mere information

Tilmelding og mere information om temadage.

Ansøgning og mere information om længere forløb.

Sidst opdateret 17.11.2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring