Forside » Nyheder og nyhedsbreve » Nyheder » Nyheder 2014 » Nu holder Ankestyrelsen i Aalborg også møder i sager om anbringelse af børn

Nu holder Ankestyrelsen i Aalborg også møder i sager om anbringelse af børn

Fremover skal børn, forældre og advokater fra Midt- og Nordjylland ikke rejse så langt for at mødes med Ankestyrelsen. Tidligere blev alle møder holdt i København, men Ankestyrelsen i Aalborg holder nu møder i en række børnesager.

10.09.2014

Borgere og advokater i en stor del af Jylland kan nu mødes med Ankestyrelsen i Aalborg og slippe for turen til København. 

Tidligere blev alle møder i sager om anbringelse af børn og unge, overvåget samvær og afbrudt samvær holdt i Ankestyrelsen i København. Fra efteråret 2014 holder Ankestyrelsen Aalborg møder i klager over afgørelser fra kommunernes børn- og ungeudvalg.

I første omgang bliver sager fra kommuner i Region Nordjylland behandlet på møder i Ankestyrelsen i Aalborg, og senere vil det også gælde sager fra kommuner i Region Midtjylland. I 2013 holdt Ankestyrelsen møder om 330 sager fra de to regioner.

Ankestyrelsens adresse i Aalborg er: Nytorv 7, 2. sal, 9000 Aalborg.

I juli 2013 blev klagesystemet ændret, og som en del af den politiske aftale opbyggede Ankestyrelsen en afdeling i Aalborg. Afdelingen består af 150 medarbejdere. De er fordelt på fire kontorer, der behandler sager om arbejdsskader, sociale sager, beskæftigelsessager og sager om hjælp til børn og unge. 

Sidst opdateret 19.06.2018