Gå til indhold

Nu holder Ankestyrelsen i Aalborg også møder i sager om anbringelse af børn

Fremover skal børn, forældre og advokater fra Midt- og Nordjylland ikke rejse så langt for at mødes med Ankestyrelsen. Tidligere blev alle møder holdt i København, men Ankestyrelsen i Aalborg holder nu møder i en række børnesager.

Borgere og advokater i en stor del af Jylland kan nu mødes med Ankestyrelsen i Aalborg og slippe for turen til København. 

Tidligere blev alle møder i sager om anbringelse af børn og unge, overvåget samvær og afbrudt samvær holdt i Ankestyrelsen i København. Fra efteråret 2014 holder Ankestyrelsen Aalborg møder i klager over afgørelser fra kommunernes børn- og ungeudvalg.

I første omgang bliver sager fra kommuner i Region Nordjylland behandlet på møder i Ankestyrelsen i Aalborg, og senere vil det også gælde sager fra kommuner i Region Midtjylland. I 2013 holdt Ankestyrelsen møder om 330 sager fra de to regioner.

Ankestyrelsens adresse i Aalborg er: Nytorv 7, 2. sal, 9000 Aalborg.

I juli 2013 blev klagesystemet ændret, og som en del af den politiske aftale opbyggede Ankestyrelsen en afdeling i Aalborg. Afdelingen består af 150 medarbejdere. De er fordelt på fire kontorer, der behandler sager om arbejdsskader, sociale sager, beskæftigelsessager og sager om hjælp til børn og unge. 

Sidst opdateret 17.11.2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring