Gå til indhold

E-læring

E-læring består af en række digitale kurser om emner indenfor Ankestyrelsens juridiske områder.

I dit arbejde med sagsbehandling i en kommune kan du have behov for at blive klogere på juridiske emner indenfor dit område - og det kan du gøre nemt med vores e-lærings-forløb. Når det passer dig.

Se alle forløb

Hvordan tilmelder jeg mig?

Alle e-lærings-forløb er gratis, men du skal stadig tilmelde dig for at kunne tage det - på den måde kan systemet huske, hvor du er nået til, hvis du har brug for en kop kaffe undervejs.

For nuværende findes der forløb om forvaltningsret og sanktioner på beskæftigelsesområdet, og vi tilføjer løbende flere emner. Vil du have besked, når det sker, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev om kurser og læring.

Hvordan er materialet bygget op?

Vi har lavet forløbene, så de bygger på konkrete cases, som du kunne tænkes at møde i din hverdag som sagsbehandler. På den måde giver det enkelte forløb mulighed for refleksioner over, hvordan du ville håndtere en lignende sag i dit arbejde.

Du kan enten tage et forløb på egen hånd eller i kollegagrupper, hvor I kan diskutere cases undervejs og vende forskellige synspunkter til de opstillede udfordringer.

Jeg har en idé til et emne

Arbejder du med et bestemt emne indenfor social, børn og beskæftigelse, som du gerne vil blive klogere på, kan du altid kontakte os med forslag til nye emner på ast@ast.dk.

Sidst opdateret 21.11.2023

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring