Gå til indhold

Pia, administrativ medarbejder

Pia

Pia er administrativ medarbejder i vores administration i Aalborg. Hun har været i Ankestyrelsen siden 2013. Læs her, hvad hun siger om sit arbejde.

Mit job er alsidigt og spændende, fordi jeg har mange forskellige ”kasketter” i vores administrationsafdeling. Jeg er fx tovholder og ansvarlig for det, der kaldes skabelongruppen.  Det er et arbejde, jeg elsker, fordi vores indsats ofte resulterer i nogle glade jurister og mine kolleger i administrationen får lettet deres arbejdsgang.  Jeg står blandt andet for at effektivisere og strømline de skabeloner, der ligger til grund for de afgørelser, borgerne og myndighederne modtager fra Ankestyrelsen.  En anden opgave er at opdage Best Practise i vores administrative arbejdsgange. Det betyder kort fortalt, at vi i administrationen bruger forskellige it-systemer, og når det bøvler med samspillet mellem systemerne, så kommer jeg på banen for at identificere problemet.

Digital frontløber

Jeg har også en funktion som tovholder for Ideer til effektive arbejdsgange – vi kalder det ITEA. Her skal jeg både lede efter fejl og finde på nye smarte arbejdsgange i vores it-systemer. Og så er jeg Digital Frontløber. Det betyder, at jeg får mulighed for at teste nye arbejdsgange og de robotter, som vi udvikler for netop at lette arbejdsgangene. Sidst men ikke mindst, så hjælper jeg selvfølgelig mine kolleger, når de oplever udfordringer med it-systemerne.

Det bedste ved jobbet
Jeg er glad for alsidigheden – mine mange forskellige opgaver. Og den frihed min chef giver mig til at tilrettelægge og udføre mine opgaver. Den ene dag er jeg på skattejagt efter en teknisk løsning til en skabelon, brainstorm om en proces til en ny robot eller forbedring af et nyt ankeskema. Og dagen efter, kan jeg sætte mig med en kop kaffe og få nogle rutinesager kørt igennem systemet.

Fra engroshandel til administration

Jeg er uddannet engroshandelsassistent. Det tror jeg ikke, der er så mange i administrationen, der er. Inden jeg kom til Ankestyrelsen, havde jeg arbejdet i restaurationsbranchen, i et marketingsbureau og som it-supporter.  Jeg har en kollega, der har samme arbejdsportefølje som mig, og hun er faktisk både uddannet salgs- og kontorassistent og pædagog.

Det sociale i Ankestyrelsen
Jeg elsker alt det sociale, og i mit eget team er vi gode til at stikke hovedet sammen uden for jobbet til en middag på en restaurant eller et fitness arrangement. Jeg sidder i et team, hvor vi har det rigtig godt socialt, og hvor god humor er i højsædet.

Sidst opdateret 23.11.2022

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring