Gå til indhold

Olav, fuldmægtig

Olav, fuldmægtig.jpg

Olav er fuldmægtig i vores kontor Social 2. Læs her, hvad han siger om arbejdet i Ankestyrelsen

Jeg er uddannet cand.jur, og det er langt de fleste andre i afdelingen også. Det er et spændende arbejde, hvor man kommer godt rundt i den socialretlige indretning af vores samfund, ligesom man opnår en fortrolighed med de forvaltningsretlige og retssikkerhedsmæssige regler, der gælder for myndighedernes behandling af borgernes sager.

Det bedste ved jobbet
Overordnet set er det bedste ved mit job de faglige udfordringer og sammenholdet med mine dygtige og behagelige kolleger. Lidt mere håndgribeligt, synes jeg altid, at det er både spændende og rart at grave sig ned i en konkret sag og komme godt rundt om sagens aspekter, således at borgeren kan føle sig hørt og kan forstå vores vej til sagens resultat – også selvom vedkommende eventuelt ikke får medhold i sin klage.

De meget varierende sager, vi sidder med, gør desuden, at den ene dag ikke ligner den anden, og det er rart og med til at gøre hverdagen interessant.  Herudover holder jeg også generelt meget af at formulere mig på skrift, hvilket jobbet selvsagt giver rig mulighed for, eftersom vi afgør sagerne på skriftligt grundlag.

Det sociale liv i Ankestyrelsen
Ankestyrelsen er et stort sted og har en personaleforening med høj medarbejdertilslutning. Det muliggør en masse spændende arrangementer lige fra jævnlige fredagsbarer til en tur i Operaen og alt derimellem. Ud over de lidt større arrangementer, er der også nede på kontor-niveau en stor velvilje til socialt samvær, hvilket er rigtig dejligt.

Sidst opdateret 28.05.2024

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring