Gå til indhold
Nyheder
Her kan du se alle nyheder fra Ankestyrelsen.
Vi har fundet 445 resultater med emnet Nyheder. Viser 51 - 60
Ankestyrelsen genoptager sager om tidspunkt for ledighed for selvstændige erhvervsdrivende
På baggrund af en Højesteretsdom fra 30. april 2019 har Ankestyrelsen valgt at gennemgå et antal sager om ophør af selvstændig virksomhed for at få arbejdsløshedsdagpenge eller efterløn.
Adopterede og søskende i Danmark
Ankestyrelsen har fået en del spørgsmål om, hvad de danske myndigheder ved og kan sige til adopterede, som søger oplysninger om søskende.
Klagenævnet for Specialundervisning afgjorde flere sager om specialundervisning i 2017
I 2017 fik Klagenævnet for Specialundervisning næsten lige så mange klager over kommunernes afgørelser som året før. Samtidig afgjorde nævnet flere sager end i 2016. Det viser den seneste årsrapport fra nævnet.
Nemmere for kommunen at sende akter i børnesager
Ankestyrelsen opfordrer børn og unge-udvalgenes sekretariater til at bruge den nye mulighed for at sende digitale akter i børnesager via virk.dk.
Hurtigere behandling af nogle sager
Fra den 1. april 2018 skal Ankestyrelsen behandle nogle sager inden for otte uger. Det handler om tidligere hjemviste sager på handicap- og ældreområdet og området for socialt udsatte.
Har du kontaktet Ankestyrelsen for nylig, beder vi dig gøre det igen
På Ankestyrelsens hjemmeside kan borgere blandt andet underrette om børn og unge eller skrive til et af vores nævn. Den elektroniske løsning har desværre ikke virket mellem den 5. og den 17. april i år.

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring