Gå til indhold
Kurser og læring
Ankestyrelsens opgave er også at vejlede og formidle faglig viden. Det sker gennem kurser og andre formidlingsaktiviteter.
Betalingskurser
Underviserne på vores betalingskurser tager udgangspunkt i Ankestyrelsens særlige viden om konkrete sager og om deltagernes aktuelle behov.
Vi har fundet 93 resultater med emnet Kurser og læringsaktiviteter. Viser 31 - 40
Vurdering af uarbejdsdygtighed i sygedagpengesager og i jobafklaringsforløb
Sådan behandler du sagerne om uarbejdsdygtighed efter sygedagpengelovens § 7.
Sager der behandles i børn og unge-udvalget
På kurset gennemgår vi de materielle og formelle regler i forbindelse med de afgørelser, som børn og unge-udvalget og formanden for børn og unge-udvalget kan træffe.
Sager der behandles i børn og unge-udvalget
På kurset gennemgår vi de materielle og formelle regler i forbindelse med de afgørelser, som børn og unge-udvalget og formanden for børn og unge-udvalget kan træffe.
Adoption uden samtykke
Sådan behandler du sager om adoption uden samtykke efter adoptionsloven.
Anbringelse på særlige anbringelsessteder
Servicelovens §§ 63 a – c samt bestemmelserne i lov om voksenansvar om kommunens opgaver under anbringelsen på anbringelsessteder, omfattet af servicelovens § 63 a – c.
Efterværn og opretholdt anbringelse. Pligt til at hjælpe og mellemkommunal refusion
Hvordan behandler du sager om efterværn og opretholdt anbringelse efter servicelovens § 76 og 76 a? Hvilken kommune har pligten til at hjælpe den anbragte unge, der fylder 18 år? Hvilken kommune skal tage stilling til, om den unge har behov for efterværn, eller om opretholdt anbringelse er det rigtige? Hvilken kommune har refusionspligten og hvor længe? Det er noget af det du kan få svar på!
Forældrebetaling og egenbetaling, når børn og unge bliver anbragt uden for hjemmet
Sådan behandler du sager om forældres betaling, når barnet eller den unge er anbragt uden for hjemmet og sager om den unges egenbetaling for anbringelsen, når den unge er over 18 år.
Grundlæggende arbejdsskade-ret
Hvordan er de grundlæggende regler om arbejdsskader – hvad er en erhvervssygdom eller et tab af erhvervsevne? Hvordan finder man ud af, om en skade er omfattet af reglerne om arbejdsskader?
Arbejdsskade; Grundlæggende kursus om erhvervsevnetab og årsløn
På kurset lærer du mere om reglerne om erhvervsevnetab som følge af en arbejdsskade, og hvordan du fastsætter erhvervsevnetab og årsløn efter arbejdsskadelovgivningen.
Ressourceforløb, fleksjob og førtidspension
Sådan vurderer du arbejdsevnen. Kurset er målrettet medarbejdere i fagforeninger og andre interessenter.

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring