Gå til indhold

Betalingskurser

Underviserne på vores betalingskurser tager udgangspunkt i Ankestyrelsens særlige viden om konkrete sager og om deltagernes aktuelle behov.

På den måde håber vi, at også betalingskurserne kan være med til, at borgerne får den rigtige afgørelse første gang og ikke behøver at klage til Ankestyrelsen.

Vi tilbyder undervisning inden for næsten alle vores områder; typisk områderne beskæftigelse, social, børn, tilsyn og arbejdsskade.

Underviserne er erfarne jurister med en omfattende viden om fagområdet.   

Efter hvert kursus sender vi evalueringsskemaer ud til kursisterne -  tilbagemeldingerne bruger vi til at gøre undervisningen bedre.

Målgruppe

Er du i tvivl om, under hvilket område, du finder det kursus, som du er interesseret i. Så kan du se alle vores kurser samlet. Fx hører kurser vedrørende børnehandicap under det sociale område.

Her er et eksempel på, hvad en kursist har skrevet i evalueringen:

(..) fordi det er Ankestyrelsen, er oplysninger direkte "fra hestens egen mund". Altså vejledning om praksis fra dem, der i klagesagerne skal bedømme vores sagsførelse. Da klagesagerne er vores rettesnor i forhold til korrekt praksis, kunne vejledningen ikke komme fra noget bedre sted.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev om kurser og vejledning.

Nyhedsbreve fra Ankestyrelsen

Sidst opdateret 07.05.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring