Gå til indhold

Ankestyrelsen som arbejdsplads

Ankestyrelsen er en stor arbejdsplads med ca. 600 ansatte – hovedparten jurister - og mange muligheder.

Udover at behandle klager på rigtig mange områder har vi tilsyn med kommuner og regioner, fører retssager, underviser førsteinstanser og laver undersøgelser, statistik og analyser.

Linnea, juridisk fuldmægtig

testemonial

Linnea vidste, hvad hun gik ind til, da hun startede som juridisk sagsbehandler. Hun havde nemlig været student i Ankestyrelsen under sit studie:

 

 ”Det var helt naturligt for mig at søge hos Ankestyrelsen, da jeg blev færdig. Jeg havde det nemlig rigtig godt med mine kolleger, og for mig er arbejdet superspændende, betydningsfuldt og samfundsmæssigt relevant – også nu, hvor jeg har arbejdet som sagsbehandler i to år.”

Selvstændigt, sjovt og ambitiøst

Vi har et stærkt fagligt og ambitiøst miljø, hvor vi hjælper hinanden. Vi har travlt, men lægger vægt på også at have det sjovt.

Du får hurtigt selvstændigt ansvar for egne sager efter en grundig oplæring i sagsbehandlerhåndværket. Du lærer at skrive skarpe afgørelser, og du får en solid forvaltningsretlig uddannelse.

Udviklende og fleksibelt

Du har mulighed for at udvikle dig i Ankestyrelsen – og vi forventer, at du griber muligheden. En af måderne er vores mobilitetsordning, som sikrer, at du kommer til at arbejde med forskellige områder i løbet af din tid hos os.

Vi vil være en rummelig og fleksibel arbejdsplads. Det viser sig for eksempel i vores flekstidsaftale som gør, at du kan planlægge dit arbejde fleksibelt. Samtidig forventer vi, at du er klar til at give den en skalle, når det er nødvendigt.

Socialt og uformelt

Vi vægter godt kollegaskab og har en uformel omgangstone, hvor adgangen til chefer og direktion er let.  Vi har aktive personaleforeninger og prioriterer at lave aktiviteter sammen udenfor arbejdstiden. Vi mødes hver uge til morgensang, har fredagsbar, stor sommerfest og andre aktiviteter for dem, der gerne vil se kollegerne efter fyraften.

Hvad siger medarbejderne?

Hør fra medarbejderne, hvordan de synes om Ankestyrelsen som arbejdsplads i videoen her:

Sidst opdateret 15.11.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring