Gå til indhold
Vi har fundet 4 resultater med emnet . Viser 1 - 4
Ankestyrelsen sætter nu fokus på klagesager vedrørende ressourceforløbsydelse – fradrag, indtægt og formue
Ankestyrelsen har siden 2018 arbejdet med at systematisere styrelsens viden på de enkelte klagesagsområder. I 2020 omgjorde vi 41 pct. af klagesagerne om ressourceforløbsydelse, og vi vil i en kommende række artikler hjælpe kommunerne til at træffe flere rigtige afgørelser ved at tematisere de problemområder, som vores vidensopsamling har vist i de omgjorte klagesager.
Holland-rapporten
Ankestyrelsen har gennemgået en hollandsk rapport om ulovlige forhold i hollandske internationale adoptionssager. Rapporten er lavet af en uafhængig komite i Holland og undersøger internationale adoptionssager fra landene Bangladesh, Brasilien, Colombia, Indonesien og Sri Lanka i perioden 1967-1998. Den hollandske regering bestilte undersøgelsen i 2019, og rapporten blev offentliggjort i februar 2021.
Skema og vejledning
Her kan kommunerne finde skemaet og læse en vejledning til, hvordan de skal udfylde det, når de indbringer sager om uenighed mellem kommunerne.
Din adoptionssag
Ankestyrelsen kan hjælpe med at gennemgå din internationale adoptionssag, hvis du har mistanke om, at der er sket noget ulovligt i sagen.

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring