Gå til indhold

Sådan søger du efter principafgørelser

Med Ankestyrelsens søgeløsning for principafgørelser kan du finde de principafgørelser, som du har brug for.

Alle emneord er synlige til højre

Samtlige emneord knyttet til principafgørelserne medtages og er synlige på listen af emneord til højre på søgesiden. Bemærk, at du først skal foretage en søgning, inden emneordslisten kan ses til højre.

Også de mere specielle og sjældent brugte emneord bliver synlige til højre i et søgeresultat, når du har foretaget din første søgning.

Du kan få vist samtlige emneord ved at klikke på ”Vis alle” under listen af emneord. Du kan desuden vælge at få sorteret listen af emneord i alfabetisk rækkefølge i stedet for efter hyppighed ved at klikke på knappen ”A, b, c, d…” over listen af emneord. Du kommer tilbage til visning efter hyppighed ved at klikke på ”Antal”. Ved at klikke flere gange skifter du mellem stigende og faldende sortering.

Hvis du klikker på søgeknappen uden at vælge nogen søgekriterier og dermed søger på alle gældende principafgørelser, får du efter nogle sekunder vist en liste over samtlige emneord, der er knyttet til gældende principafgørelser. Der i skrivende stund 5.056 gældende emneord.

Muligt at gemme faste søgninger

Du kan gemme faste søgninger på principafgørelser med et helt bestemt søgekriterium, f.eks. alle gældende principafgørelser, som indeholder emneordene ”arbejdsskade” og ”erhvervssygdom”. Dette kan lade sig gøre, fordi den URL, som vises i adressefeltet i browseren, nu viser søgekriterierne.

Du kan gemme en fast søgning som ens egen Favorit i browseren. Det gør du ved at klikke på stjernen øverst til højre og derefter klikke på Føj til Favoritter.

Du kan også kopiere stien (URL’en) i browserens adressefelt for en bestemt søgning og indsætte den i en mail eller en anden tekst, f.eks. en side på et intranet eller en hjemmeside.

Sidst opdateret 15.02.2024

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring