Støtte til køb af bil

Sådan behandler du sager om støtte til køb af bil efter servicelovens § 114. OBS! Kurset er aflyst
Tidspunkt 09:30 16:00 15.03.2018
fra til
Sted Hotel Scandic Jacob Gade, Flegborg 8-10, 7100 Vejle
Navn, kontaktperson
Deltagere Kommunale sagsbehandlere uden juridisk uddannelse, der behandler sager om støtte til køb af bil. Kurset er målrettet sagsbehandlere, der har en vis erfaring med sager om støtte til køb af bil. Andre faggrupper er dog velkomne til at deltage.
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Indhold

På kurset gennemgår vi udvalgte emner og problemstillinger, som efter vores erfaring kan give udfordringer, når kommunerne behandler sager om støtte til køb af bil.

Hvad får du ud af kurset?

Du får en større forståelse for juraen bag reglerne, så du bliver bedre til at behandle sager efter servicelovens § 114. Du får blandt andet et indblik i den måde, Ankestyrelsen behandler klagesager på og i vores praksis og de overvejelser vi gør os, når vi behandler klagesager.

Du kommer også til at arbejde med forskellige cases som gruppearbejde. Her giver vi nogle bud på, hvordan de udvalgte problemstillinger kan håndteres ud fra en juridisk tankegang.

Du har mulighed for at komme med forslag til emner i forbindelse med din tilmelding, og underviserne vil forsøge at inddrage dem i planlægningen af undervisningen.

Hvem kan deltage?

Kommunale sagsbehandlere uden juridisk uddannelse, der behandler sager om støtte til køb af bil. Kurset er målrettet sagsbehandlere, der har en vis erfaring med sager om støtte til køb af bil. Andre faggrupper er dog velkomne til at deltage.

Kurset svarer til vores kurser fra foråret og efteråret 2017. I efteråret 2018 holder vi et kursus, der bygger videre på de tidligere kurser.

Tid og sted

Den 15. marts 2018 – klokken 9.30 – 16.00

Hotel Scandic Jacob Gade, Vejle
Flegborg 8-10
7100 Vejle
Tlf. 7670 0000

Parkering: Deltagere kan hente en gratis parkeringsbillet i hotellets reception.

Se Hotel Scandic Jacob Gades hjemmeside (åbner i et nyt vindue)

Undervisere

Jurister i Ankestyrelsen med omfattende viden om området.

Pris

2.650 kr.

Sidst opdateret 16.02.2018