Kursus om adoption uden samtykke

Kurset er primært rettet mod sagsbehandlere i kommuner eller andre, der til daglig beskæftiger sig med konkrete sager inden for området. Kurset er afholdt.
Tidspunkt 09:30 16:00 16.11.2016
fra til
Sted Hotel Scandic Jacob Gade, Flegborg 8-10, 7100 Vejle
Navn, kontaktperson
Deltagere Kommunale sagsbehandlere, ledere, medlemmer af børn og unge-udvalget og andre, som til daglig arbejder med sager om udsatte børn og unge, herunder behandler sager om anbringelse uden for hjemmet uden samtykke og sager om adoption uden forældrenes samtykke af børn og unge under 18 år.
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Indhold

På kurset gennemgår vi reglerne i adoptionsloven om adoption uden samtykke. Loven, der trådte i kraft den 1. oktober 2015, ændrer betingelserne for gennemførelse af en adoption uden samtykke. Derudover gennemgås de centrale bestemmelser i serviceloven, som gælder for behandlingen af disse sager i det administrative system.

Formål

At give deltagerne en gennemgang af de materielle og processuelle krav i sager om gennemførelse af en adoption uden samtykke og dermed give deltagerne en bedre forudsætning for at kunne foretage en korrekt sagsbehandling og vejledning af familier i disse sager.

Tid og sted

Den 16. november 2016 klokken 9.30 - 16.00

Hotel Scandic Jacob Gade, Vejle
Flegborg 8-10
7100 Vejle
Tlf. 7670 0000

Parkering: En gratis dagsparkeringsbillet kan hentes i hotellets reception.

Se Hotel Scandic Jacob Gades hjemmeside (åbner i et nyt vindue)

Niveau

Kurset er primært rettet mod sagsbehandlere i kommuner eller andre, der til daglig beskæftiger sig med konkrete sager inden for området.

Undervisere

Jurister i Ankestyrelsen.

Pris

2.650 kr.

Sidst opdateret 16.11.2016