Forside » Om Ankestyrelsen » Vores opgaver » Vejledning og kurser » Betalingskurser » Beskæftigelsesområdet » 2016 » Kursus om ressourceforløb, fleksjob og førtidspension

Kursus om ressourceforløb, fleksjob og førtidspension

Kurset er afholdt.
Tidspunkt 09:30 16:00 23.08.2016
fra til
Sted Hotel Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V.
Deltagere Sagsbehandlere på beskæftigelsesområdet, som behandler sager om ret til ressourceforløb, fleksjob og førtidspension. Kurset er både henvendt til kommunale sagsbehandlere og sagsbehandlere i interesseorganisationer.
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

OBS! Der er desværre ikke flere ledige pladser. 


Indhold

På kurset behandler vi det juridiske grundlag for vurdering af arbejdsevne, som – sammen med den socialfaglige vurdering – er betingelsen for at træffe en god afgørelse om ressourceforløb, fleksjob eller førtidspension. Desuden underviser vi i reglerne om rehabiliteringsplaner, rehabiliteringsteams og andre særlige formelle regler for sagsbehandlingen på området.

Vi gennemgår betingelserne for at skrive en god afgørelse, blandt andet med en god begrundelse og overholdelse af tidsfrister.
Undervisningen tager udgangspunkt i gældende lovregler og praksis (Blandt andet Ankestyrelsens principafgørelser) på området.

Formål

At give deltagerne bedre forudsætning for at træffe retligt rigtige afgørelser på området med overholdelse af alle regler for sagsbehandlingen, oplysningsgrundlag for afgørelsen og selve afgørelsen.

Tid og sted

Den 23. august 2016 klokken 9.30 - 16.00

Hotel Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6
1601 København V.
Tlf. 3314 3535 

Beliggenhed: I centrum - kun ca. 5 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

Se Hotel Scandic Copenhagens hjemmeside (åbner i et nyt vindue)

Undervisere

Jurister i Ankestyrelsen.

Niveau

Erfarne og mindre erfarne sagsbehandlere.

Pris

2.650 kr.

Sidst opdateret 23.08.2016