Ankestyrelsen som arbejdsplads

Vi er cirka 600 ansatte fordelt på kontorer i København og Aalborg.

Medarbejdere

Vi er flest jurister, som primært arbejder i vores fagkontorer med klagesager og afgørelser. Vi er også en del ansatte med andre uddannelser, og vi arbejder f.eks. med undersøgelser, analyser, statistik, administration, kommunikation, intern service, økonomi og ledelsesbetjening i vores tværgående kontorer.

Desuden har vi ca. 40 lægekonsulenter ansat, som vejleder sagsbehandlerne i lægelige spørgsmål og bidrager med særligt kendskab til forhold, der kan indgå i behandlingen af sagerne.

Hvor?

Aalborg - i moderne kontorbygninger på Nytorv midt i Aalborg.

København - i moderne kontorbygninger på Teglholmen.

Videndeling og sparring

Vi lægger vægt på høj kvalitet og faglig ekspertise. Vi arbejder hele tiden med kvalitetsudvikling af vores opgaver og med kompetenceudvikling af alle ansatte. Derfor er videndeling og faglig sparring en vigtig del af hverdagen. Vi afprøver løbende nye samarbejdsformer og nye arbejdsgange. Vi arbejder på tværs af hele styrelsen i udvalg, ad-hoc grupper og på projekter.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid glade for interessen for at arbejde i Ankestyrelsen, men vi kan som offentlig virksomhed ikke ansætte nogen på baggrund af en uopfordret ansøgning. Vi slår derfor ledige stillinger op.

Se ledige stillinger

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Ankestyrelsen, kan du tilmelde dig en JobAgent. Med en JobAgent får du sendt en mail, hver gang der er en ledig stilling hos os inden for dit interesseområde.

Se ledige stillinger lige nu eller tilmeld dig jobagenten.

 

Sidst opdateret 14.06.2017