Karriereblog

Herunder bliver der løbende opdateret med nye fortællinger om ansatte i Ankestyrelsen

 

FRA FULDMÆGTIG TIL CHEF

Nelle startede i 2007 som fuldmægtig i Ankestyrelsens analysekontor. I dag er hun chef for samme afdeling, men har i mellemtiden både været forbi socialministeriets departement og tilbage til Ankestyrelsen, hos ledelsen.

 Nelle

Nelle Seiersen
Chef, Læring og analyse 

”Jobbet var fuldstændig det, jeg drømte om, da jeg var færdig på studiet”, fortæller Nelle om sit job som analysechef.

Hun blev færdiguddannet sociolog i 2007 og søgte med det samme et job som fuldmægtig i det daværende Analysekontor i Ankestyrelsen og fik jobbet.

”Jeg kom ud i et job, hvor jeg kunne bruge alle de metoder, jeg havde lært på studiet”, fortæller Nelle.

Nye udfordringer
Efter fem år i Analysekontoret trængte hun til forandring og ville gerne prøve andre kompetencer af. Hendes daværende chef tog hende på ordet og Nelle blev tilbudt en udstationering for et år i Socialministeriets departement. 

Efter udstationeringen kom Nelle tilbage til Ankestyrelsen i en stilling som direktionssekretær for Ankestyrelsens direktion.

”Begge stillinger har givet mig stort indblik i den politiske verden, vi agerer i som Ankestyrelse, men også et stort indblik i ledelse - og begge dele hjælper mig i mit job i dag”, fortæller Nelle.

Søgte drømmejobbet
I 2017 blev hun spurgt, om hun ville varetage et job som souschef i sin gamle afdeling i Analysekontoret - Og det takkede hun ja til.

To år senere gik den daværende chef for kontoret på pension, og der skulle findes en ny. Nelle overtog midlertidigt posten som chef, indtil der blev fundet en ny. Da stillingen blev slået op, søgte Nelle den på lige fod med alle andre.

”Det var med stor glæde, stolthed og ydmyghed, at jeg sagde ja tak, da Ankestyrelsen efter samtalerunderne ringede og tilbød mig stillingen. Det er super fedt, at jeg har fået stillingen på ærlig vis og nu kan stå i spidsen for at sikre gode analyser, som giver politikerne mulighed for at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. De gode analyser kommer fra de dygtige medarbejdere i enheden kombineret med den helt uundværlige juridiske sparring, som vi henter ude i huset”, fortæller Nelle, der i dag befinder sig på den helt rigtige hylde i sit drømmejob.


Sidst opdateret 01.10.2019