Gå til indhold

Fra ansøgning til ansættelse

Sådan foregår det, når du har søgt en stilling hos os.

Søg via linket i stillingsopslaget. Fortæl os, hvorfor du søger stillingen og hvilke kompetencer og erfaringer, du kan bidrage med. Og vedhæft cv og eksamensbeviser (bachelor- og kandidatbevis inklusive karakterer).

Samtalen

Hvis du kommer til samtale, vil det typisk være med to chefer og en repræsentant fra HR. Vi vil gerne høre mere om dig, din baggrund og din motivation. Og så vil vi fortælle mere om os og opgaverne. Samtalen varer cirka tre kvarter, og vi forsøger at gøre den uformel og afslappet.  

Vi bruger ofte cases ved samtalerne. Før samtalen får du en case med en relevant problemstilling og halv time til at forberede dig. Det vil give dig mulighed for at fortælle os dine tanker om en af de problemstillinger, som du kan støde på hos os.

Som  forberedelse til samtalen er det altid en god idé at orientere dig i Ankestyrelsens fagområder og strategi her på hjemmesiden. Du kan med fordel også orientere dig i vores kompetencegrundlag, som er en beskrivelse af de vigtigste kompetencer for hvert niveau i Ankestyrelsen. Du kan finde vores kompetencegrundlag her:

Efter samtalen

Vi ringer til alle, der har været til samtale og giver feedback. Inden vi tilbyder at ansætte dig, vil vi bede dig om et par referencer.

Vi vender tilbage hurtigst muligt, men når vi har samtaler med mange, er hurtigst muligt ikke altid det samme som hurtigt.

Jobagent og LinkedIn

Tilmeld dig jobagenten, hvis du vil have besked, når vi har ledige stillinger. Du kan også se dem på LinkedIn.

Jobagent

Ankestyrelsen på LinkedIn

Persondata

Sådan behandler vi dine persondata, når du har søgt en stilling

Sidst opdateret 25.01.2022

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring