Gå til indhold

Adoption af større børn - værd at vide

Inspiration for adoptivforældre og kommende adoptanter om de fokuspunkter, der kan være væsentlige, når du adopterer et større barn.
Der er lukket for tilmeldinger.
Tidspunkt 22. oktober 2019
17:00 19:00
Sted Comwell Århus, Værkmestervej 2, 8000 Århus
Deltagere
For adoptivforældre og kommende adoptanter. Børn kan ikke deltage i arrangementet.
E-mail, kontaktperson
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal
iCal

Tirsdag den 22. oktober 2019 byder Ankestyrelsen velkommen til endnu en temaeftermiddag i Århus for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder 2 timer med oplæg og inspiration fra vores PAS konsulenter Anna Wejdemann og Bodil Kappelgaard. Anna og Bodil er også kursusledere på de adoptionsforberedende kurser.

Hvordan kan du som mor eller som far forstå dit sent adopteret barns reaktioner? Hvordan kan du/I forstå de måske uforståelige følelser, som barnet synes at vise i flere situationer? Hvordan skelner du mellem det barnet inviterer til, men måske ikke har brug for og barnets faktiske behov? Hvad inviterer barnet dig til at forstå med sin adfærd? Hvad har det sent adopteret barn ofte brug for? Og hvorfor det? Hvad fortæller et barn der har været udsat for langvarige belastninger med sin adfærd? Hvordan kan du/I passe på barnet, parforholdet og hinanden på den korte og den lange bane?

Anna og Bodil vil holde et oplæg, hvor der vil blive vist filmklip og arbejdet med casemateriale. Der vil blive mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderne og deltagerne.

Sted: Comwell Århus, Værkmestervej 2, 8000 Århus
Tid: Kl. 17.00 - 19.00

Pris: Gratis
Max deltagerantal: 30
Tilmeldingsfrist: 1. september 2019
Forplejning: Kaffe, te, vand og frugt
Arrangeret af: Ankestyrelsens Adoptionssekretariat

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig som enkeltperson eller I kan tilmelde jer som par. Når du klikker nedenfor på "Tilmeld" kommer du ind til et tilmeldingsskema, som du skal udfylde. Husk at klikke på "Næste" nederst til højre på den første side af tilmeldingsskemaet og på "Afslut" nederst til højre på den sidste side. Først når du har klikket "Afslut" modtager vi din tilmelding. Vi vender herefter tilbage snarest muligt med en bekræftelse på din deltagelse.

Sidst opdateret 09.04.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring