”I er ikke mine rigtige forældre!!”

Inspiration for adoptivforældre og kommende adoptanter.
OBS! Der er lukket for tilmelding.
Tidspunkt 20. november 2019
17:00 19:00
Sted Ankestyrelsen, København, Teglholmsgade 3, 2450 København SV
Deltagere
For adoptivforældre, kommende adoptanter og fagpersonaler, der arbejder med adoption. Børn kan ikke deltage i arrangementet.
E-mail, kontaktperson
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal
iCal

Onsdag den 20. november 2019 byder Ankestyrelsen velkommen til endnu en temaeftermiddag i København for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder 2 timer med oplæg og inspiration fra vores adoptionskonsulent Kristine Kim Nielsen.

Kristine byder velkommen til to timers inspiration i mødet med de svære følelser, som kan være forbundet med det at have en anden start på livet end ens kammerater. I den proces er der mange situationer, hvor det bliver dig som forælder, der står for skud eller det modsatte; ikke får lov til at få indblik i dit barns følelsesliv.

Hvordan kan du som mor eller far forstå din tween/teenager og få nye handlemuligheder i lyset af adoption? Hvordan kan du bedst muligt skelne mellem, hvornår din teenager har almindelige reaktioner eller udfordringer og hvad der er særligt for teenageren, der har oplevet adoption? Hvilke udfordringer er forventelige som teenager, hvis livet begyndes med brudte relationer?

Kristine vil holde et oplæg, hvor der vil blive vist filmklip og arbejdet med den store udfordring det er, at have en teenager i huset – og oven i købet en teenager, der har haft en svær start på livet. Der vil blive mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderen såvel som fra jer der deltager.

Tid og sted: 20. november 2019 kl. 16 - 18 Ankestyrelsen, Teglholmsgade 3, 2450 København SV

Pris: Gratis
Max deltagerantal: 20
Tilmeldingsfrist: 31. oktober 2019
Forplejning: Kaffe, te, vand og frugt
Arrangeret af: Ankestyrelsens Adoptionssekretariat

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig som enkeltperson, eller I kan tilmelde jer som par.
Når du klikker nedenfor på "Tilmeld" kommer du ind til et tilmeldingsskema, som du skal udfylde. Husk at klikke på "Næste" nederst til højre på den første side af tilmeldingsskemaet og på "Afslut" nederst til højre på den sidste side. Først når du har klikket "Afslut" modtager vi din tilmelding. Vi vender herefter tilbage snarest muligt med en bekræftelse på din deltagelse.

Temaeftermiddagen er fuldt booket. Der er lukket for tilmeldinger.

Handlinger tilknyttet webside

Sidst opdateret 22/09 2020

Sidst opdateret 22/09 2020

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring