Gå til indhold

Temaeftermiddag: Tilknytning/tilpasning – hvad er forskellen og hvilken betydning har forskellen?

Torsdag den 3. marts 2022 kl. 13-17 byder Ankestyrelsen velkommen til en temaeftermiddag i København for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder oplæg og inspiration fra vores adoptionskonsulent Michel Gorju.

Michel byder velkommen til fire timer med fokus på skelnen mellem tilknytning og tilpasning.

Hvorfor er denne skelnen så vigtig? Hvordan får du øje på denne lille store forskel? Hvorfor ”lokker” barnet dig med tilpasningsadfærd, når det har brug for tilknytning? Hvordan bruger du dig selv og dine egne følelser til denne skelnen?

Hvilken afgørende betydning kan det have for barnet nu, i barndommen og som voksen, at du kan gennemskue hvad, der er hvad? Og hvad, gør du ved det?

Hvordan klarer et menneske, der har tilpasset sig gennem barndommen voksenlivet? Hvorfor er tilpasning/tilknytning særlig centralt, når vi taler adoption? 

Michel vil holde et oplæg og hjælpe på vej med fortællinger fra sit arbejde som PAS konsulent og det levede liv, fra indlevelsescasen Simon og Maria samt fra filmklip. Du vil få blik for, hvordan du bedre selv kan lave denne skelnen og hvad du med fordel kan gøre mere/mindre af. Måske får du også blik for din egen tilpasning versus tilknytning i forskellige arenaer i dit liv (hjemme og arbejde eksempelvis)?

Der vil være mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderen såvel som fra andre deltagere.

Du skriver dig på listen til temaeftermiddagen ved at trykke på tilmeldingsknappen. Du vil modtage en kvitteringsskrivelse på, at du har tilmeldt dig. Efter tilmeldingsfristen sender vi en meddelelse, hvor at det vil fremgå om du har fået en plads eller ej. Du er først endeligt tilmeldt arrangementet, når du har modtaget denne bekræftelse fra Ankestyrelsens Kursusadministration.

Børn kan ikke deltage i arrangementet. 

Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt samt en sandwich.

Hvem-Hvad-Hvor? 

Hvem: Adoptivforældre og kommende adoptanter 

Hvornår: Den 3. marts 2022 kl. 13-17 

Hvor: Ankestyrelsen, Teglholmsgade 3, 2450 København SV 

Pris: Gratis 

Max deltagerantal: 25 

Tilmeldingsfrist: 15. februar 2022

Tilmeld dig her

Sidst opdateret 06.01.2022

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring