Gå til indhold

Temaeftermiddag: Samvær med biologiske forældre – er du så mit barn?!

Mandag den 9. maj 2022 kl. 15-17 byder Ankestyrelsen velkommen til en temaeftermiddag i Aalborg for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder oplæg og inspiration fra vores adoptionskonsulent Else-Marie Skyum.

Vi ved nu fra PAS rådgivningen, at der er væsentlige og vigtige ting på spil mellem forældre og barn, når vi taler national adoption og muligheden for at biologiske forældre får samvær med deres barn. Lad os sammen blive klogere på, hvad der er på spil. Ved adoptionskonsulent Else-Marie.

Else-Marie byder velkommen til to timer med fokus på den måske ubetydelige, betydelige eller altafgørende mulighed for samvær med biologiske forældre.

Du har lige fået dit barn. Barnet du har ventet på. Barnet du har drømt om. Barnet du allerede har gjort til dit eget. Kan du dele? Skal du dele? Hvad er det egentligt, du skal kunne dele i denne sammenhæng? Hvordan med anonymiteten? Hvad er barnets tarv?

Else-Marie vil holde et oplæg og hjælpe på vej med fortællinger fra sit arbejde som PAS konsulent og det levede liv samt fra filmklip. Vi ved nu, at forældre ofte ”falder sammen”, når adoptionen juridisk går igennem. Hvad betyder det? Du vil her få mere nuanceret blik for, hvorfor situationen er som den er og hvordan du bedst muligt forholder dig, får støtte til at forholde dig og hvordan du bedst støtter dit barn. Der vil være mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderen såvel som fra andre deltagere.

Du skriver dig på listen til temaeftermiddagen ved at trykke på tilmeldingsknappen. Du vil modtage en kvitteringsskrivelse på, at du har tilmeldt dig. Efter tilmeldingsfristen sender vi en meddelelse, hvor at det vil fremgå om du har fået en plads eller ej. Du er først endeligt tilmeldt arrangementet, når du har modtaget denne bekræftelse fra Ankestyrelsens Kursusadministration.

Børn kan ikke deltage i arrangementet.

Under arrangementet vil der blive serveret kaffe.

Hvem-Hvad-Hvor?

Hvem: Adoptivforældre og kommende adoptanter  

Hvornår: Den 9. maj 2022 kl. 15-17 

Hvor: Ankestyrelsen, Nytorv 7, 9000 Aalborg

Pris: Gratis 

Max deltagerantal: 25 

Tilmeldingsfrist: 9. april 2022

Tilmeld dig her

Sidst opdateret 06.01.2022

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring