Gå til indhold

Black lives matter - også for adopterede!

Inspiration for adoptivforældre og kommende adoptanter.
Tidspunkt 13. oktober 2020
16:00 20:00
Sted Best Western Hotel Hebron, Helgolandsgade 4, 1653 København V.
Deltagere
For adoptivforældre og kommende adoptanter.
Børn kan ikke deltage i arrangementet.
Max deltagerantal 30
Pris Gratis
Tilmeldingsfrist 25. september 2020
E-mail, kontaktperson
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal
iCal

Tirsdag den 13.oktober 2020 kl. 16-20 byder Ankestyrelsen velkommen til endnu en temaeftermiddag i København for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder 4 timer med oplæg og inspiration fra vores adoptionskonsulent og leder af adoptionsforberedende kurser Jette Eriksen.

Jette byder velkommen til fire timers inspiration i mødet med de svære følelser, der for os alle er aktuelle i forhold til menneskers ligeværdighed. Hvad kan der særligt være på spil for adoptanter og adopterede i denne sammenhæng? Hvad sætter Black lives matter i gang, hvis du føler dig hvid indeni, men ikke har et udseende, der matcher den følelse? Hvad vækker det af oplevelser i forhold til at høre til eller det modsatte? Og hvordan påvirker det udviklingen hos den enkelte? Hvordan hjælper vi som forældre vores børn med alt dette, når rygtet siger, at vi er farveblinde?

Kan vi få blik for vores egne fordomme? Vores egen diskriminering? Vores egne racistiske holdninger? Eller har vi ikke nogen? Hvad med mikroaggresioner? Hvornår slipper de ud og hvad fortæller de vores adopterede børn om os? Om dem selv? Hjælper det barnet, at vi bliver vrede på de andre mon? Sådan en god gang ”dem” og os”? Hvad lærer barnet af det?

Jette vil holde et oplæg, hvor der også vil blive vist filmklip. Der vil være mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderen såvel som fra jer der deltager.

Tid og sted: 13. oktober 2020 kl. 16 - 20,
Best Western Hotel  Hebron,  Helgolandsgade 4,  1653 København V.

Pris:  Gratis
Max deltagerantal: 30
Tilmeldingsfrist: 25. september 2020
Forplejning: Kaffe, te, vand, frugt samt en sandwich
Arrangeret af Ankestyrelsens Adoptionssekretariat

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig som enkeltperson, eller I kan tilmelde jer som par.
Når du klikker nedenfor på "Tilmeld" kommer du ind til et tilmeldingsskema, som du skal udfylde. Husk at klikke på "Næste" nederst til højre på den første side af tilmeldingsskemaet og på "Afslut" nederst til højre på den sidste side. Først når du har klikket "Afslut" modtager vi din tilmelding. Vi vender herefter tilbage snarest muligt med en bekræftelse på din deltagelse.

Tilmeld

Sidst opdateret 12.04.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring