Gå til indhold

”I er ikke mine rigtige forældre!!”

Inspiration for adoptivforældre og kommende adoptanter.
Der er lukket for tilmeldinger. Temaeftermiddagen er fuldt booket.
Tidspunkt 2. november 2020
16:00 20:00
Sted Best Western Hotel Hebron, Helgolandsgade 4, 1653 København V.
Deltagere
For adoptivforældre og kommende adoptanter Børn kan ikke deltage i arrangementet.
Max deltagerantal 30
Pris Gratis
Tilmeldingsfrist 16. oktober 2020
E-mail, kontaktperson
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal
iCal

Mandag den 2. november 2020 kl. 16-20 byder Ankestyrelsen velkommen til endnu en temaeftermiddag i København for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder 4 timer med oplæg og inspiration fra vores adoptionskonsulent Kristine Kim Nielsen.

Kristine byder velkommen til fire timers inspiration i mødet med de svære følelser, som kan være forbundet med det, at have en anden start på livet end ens kammerater. I den proces er der mange situationer, hvor det bliver dig som forælder, der står for skud eller det modsatte; ikke får lov til at få indblik i dit barns følelsesliv.

Hvordan kan du som mor eller far forstå din tween/teenager og få nye handlemuligheder i lyset af adoption? Hvordan kan du bedst muligt skelne mellem, hvornår din teenager har almindelige reaktioner eller udfordringer og hvad der er særligt for teenageren, der har oplevet adoption? Hvilke udfordringer er forventelige som teenager, hvis livet begyndes med brudte relationer?

Kristine vil holde et oplæg, hvor der vil blive vist filmklip og arbejdet med den store udfordring det er, at have en teenager i huset – og oven i købet en teenager, der har haft en svær start på livet. Der vil blive mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra oplægsholderen såvel som fra jer der deltager.

Tid og sted: 2. november 2020 kl. 16 - 20 Best Western Hotel Hebron,  Helgolandsgade 4, 1653 København V.

Pris: Gratis
Max deltagerantal: 30
Tilmeldingsfrist: 16. oktober 2020 
Forplejning: Kaffe, te, vand og frugt samt en sandwich
Arrangeret af: Ankestyrelsens Adoptionssekretariat

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig som enkeltperson, eller I kan tilmelde jer som par.
Når du klikker nedenfor på "Tilmeld" kommer du ind til et tilmeldingsskema, som du skal udfylde. Husk at klikke på "Næste" nederst til højre på den første side af tilmeldingsskemaet og på "Afslut" nederst til højre på den sidste side. Først når du har klikket "Afslut" modtager vi din tilmelding. Vi vender herefter tilbage snarest muligt med en bekræftelse på din deltagelse.

Sidst opdateret 12.04.2021

Ring: 33 41 12 00 mandag til fredag klokken 9-15

Adresse: Ankestyrelsen, 7998 Statsservice

Mail: ast@ast.dk

Sikker mail: sikkermail@ast.dk

Tilgængelighedserklæring