Når det handler om følelser (København)

Ankestyrelsen i København byder torsdag den 30. november 2016 velkommen til endnu en temaeftermiddag for adoptivforældre og kommende adoptanter. Vi tilbyder 2 timer med oplæg og inspiration fra såvel vores adoptionsrådgiver som vores deltagere.

Temaeftermiddag: Når det handler om følelser
Ved adoptionsrådgiver Martin Spanner Neubauer

Martin byder velkommen til to timers inspiration om, hvordan du kan håndtere glæde, vrede, ked-af-det-hed, sorg og andre følelser i familielivet. Der vil være fokus på de særlige udfordringer, som kan være i en adoptivfamilie.

Omdrejningspunktet for eftermiddagen bliver spørgsmålet om, hvordan du rummer og tackler de følelser, der opstår i hjemmet, både hos dig selv og hos dit barn – også når følelserne bliver svære at håndtere eller går i hårdknude. Fokus vil være på helt almindelige dagligdagssituationer og også på situationer, der giver større forandringer i familien.

Martin vil holde et oplæg, og der vil blive mulighed for at lytte til, spørge og få inspiration fra Martin såvel som fra de andre adoptivforældre og kommende adoptanter, der deltager i arrangementet.

Du tilmelder dig temaeftermiddagen ved at udfylde en formular. 

Denne temaeftermiddag er fuldt booket og du kan ikke længere tilmelde dig

Børn og teenagere kan ikke deltage i arrangementet.
Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt.

Sidst opdateret 23.11.2016