At være eneadoptant (Århus)

Ankestyrelsen byder den 22. november 2016 velkommen til temaeftermiddag i Århus for eneadoptanter og eneadoptanter godkendt til adoption. Vi tilbyder 2 timer med oplæg og inspiration fra såvel vores adoptionsrådgiver som vores deltagere.

Temaeftermiddag: At være eneadoptant
Ved adoptionsrådgiver Anna Wejdemann

Ankestyrelsen byder velkommen til to timers inspiration om, hvordan det kan være at være eneadoptant. Hvilke udfordringer er særlige for gruppen af eneadoptanter og hvilken betydning kan disse udfordringer få for dit barn på godt og ondt? Der vil være fokus på de forhold som vores adoptionskonsulent Anna har via sit mangeårige arbejde som PAS rådgiver. 

Hvordan har det været at blive en familie? Kan dit barn rumme og knytte sig til en eventuelt partner til dig? Hvordan forholder du og dit barn jer til den biologiske familie? Har netværket givet den støtte du regnede med, og hvad kan du bruge dit netværk til? Hvordan er samarbejdet med skolen/daginstitutionen? Hvornår- og hvordan får du tid til dig selv?

Anna vil holde et oplæg, og der vil blive mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra Anna såvel som fra de andre eneadoptanter, som deltager i arrangementet.

Du tilmelder dig ved at udfylde skemaet her. Du er tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse fra Adoptionssekretariatet. 

Tilmeld

Børn kan ikke deltage i arrangementet.
Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt.

Sidst opdateret 17.10.2016