At være eneadoptant (København)

OBS: Denne temaeftermiddag er fuldt booket og du kan ikke længere tilmelde dig. Ankestyrelsen byder den 5. december 2016 velkommen til temaeftermiddag i København for eneadoptanter og eneadoptanter godkendt til adoption. Vi tilbyder 2 timer med oplæg og inspiration fra såvel vores adoptionsrådgiver som vores deltagere.

Temaeftermiddag: At være eneadoptant
Ved adoptionsrådgiver Lars Røgilds

Ankestyrelsen byder velkommen til to timers inspiration om, hvordan det kan være at være eneadoptant. Hvilke udfordringer er særlige for gruppen af eneadoptanter og hvilken betydning kan disse udfordringer få for dit barn på godt og ondt? Der vil være fokus på de erfaringer som vores adoptionskonsulent Lars har via sit mangeårige arbejde som PAS-rådgiver.

Hvordan rummes og tackles de udfordringer, der følger af at være eneadoptant? Hvordan kan det opleves, at have adopteret alene og efterfølgende at få en kæreste/mand? Har netværket givet den støtte du regnede med? Hvordan er samarbejdet med skolen/daginstitutionen? Hvornår- og hvordan får du tid til dig selv?

Lars vil holde et oplæg, og der vil blive mulighed for at lytte, spørge og få inspiration fra Lars såvel som fra de andre eneadoptanter, som deltager i arrangementet.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen. 

Denne temaeftermiddag er fuldt booket og du kan ikke længere tilmelde dig

Børn kan ikke deltage i arrangementet.
Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te, vand og frugt.

Sidst opdateret 17.10.2016